Σφάλμα
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 42

Τα νέα μας (5)

Τα νέα μας

Διαθέσιμα νέα προϊόντα.

 

Μερίδες μελιού σε stick (στικ) των 8 γραμμαρίων.

Επαγγελματική συσκευασία 100 μερίδων μελιού σε stick των 8 γραμμαρίων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του μπαρ, της καφετέριας και του ξενοδοχείου. Η κάθε συσκευασία περιέχει 100 stick με Ελληνικό μέλι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο της ζάχαρης στο πρωινό, στον καφέ και στο τσάι. Σε χάρτινο κιβώτιο που περιέχει 6 επαγγελματικές συσκευασίες.

 

Μερίδες μαρμελάδας σε φακελάκι των 20 γραμμαρίων.

Μερίδες μαρμελάδας φράουλας και βερίκοκου σε χάρτινο κιβώτιο των 400 τεμαχίων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του μπαρ, της καφετέριας και του ξενοδοχείου.

 

Σάββατο, 27 Απρίλιος 2013 13:30
Published in Τα νέα μας
Written by
Read more...

Η γύρη είναι η σκόνη που μαζεύουν οι μέλισσες από κάθε λουλούδι, κατα τη διάρκεια της αναζήτησης της τροφής τους. Η γύρη περιέχει μια πληθώρα ευεγερτικών συστατικών απαραίτητα για την καθημερινή διατροφή του ανθρώπου όπως βιταμίνες, πρωτεΐνη, λίπος, αντιβιοτικές ουσίες, υδατάνθρακες, άνθρακα, ορυκτά υλικά, ιχνοστοιχεία καθώς και συστατικά που λειτουργούν ως ορμόνες.Γι' αυτό και η κατανάλωση της γύρης λειτουργεί και ως θεραπευτική αγωγή σε διάφορες παθήσεις όπως εντερικές ανωμαλίες, απώλεια μνήμης, κακό μεταβολισμό και πολλά άλλα. Χαρίζει ευεξία και καλή υγεία αλλά η κατανάλωσή της δεν θα πρέπει να γίνεται αλλόγιστα. Μια κουταλιά της σούπας την ημέρα είναι αρκετή για να προσφέρει όλες τις θαυματουργές της ιδιότητες. Γύρη ποικίλης ανθοφορίας σε γυάλινο βάζο των 250γρ.

Τρίτη, 12 Ιούλιος 2011 13:29
Published in Τα νέα μας
Written by
Read more...

Καλάθι δώρου γεμάτο με αγνά παραδοσιακά εδέσματα που παράγονται από τη Αρκαδική φύση. Μέσα στο καλάθι θα βρείτε ένα γυάλινο βάζο με θυμαρίσιο μέλι των 400γρ. και ένα γυάλινο βάζο με μέλη ανθέων και κωνοφόρων με καρύδια της περιοχής μας επιλεγμένα από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες μελιού της Αρκαδικής φύσης Ντόπιο τσίπουρο, ένα γυάλινο βάζο με αποξηραμένα σύκα γεμιστά με καρύδι, μαρμελάδα φτιαγμένη με παραδοσιακή συνταγή μερίδες συσκευασμενες καθώς και ξυλάκι σερβιρίσματος μελιού. Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με μεράκι για να τα χαρίσετε στα αγαπημένα σας προσωπα ή για να κάνετε ενα ξεχωριστό επαγγελματικό δώρο.

Τρίτη, 12 Ιούλιος 2011 13:17
Published in Τα νέα μας
Written by
Read more...

Νέα - Μερίδες σε πρακτική συσκευασία από την Μελισσοκομική Φαλάνθου σε χάρτινο κουτάκι ανοιγόμενο με 15 μερίδες μελιού των 20γραμμαρίων. Μερίδες Ελληνικού μελιού ανθέων και κωνοφόρων επιλεγμένο από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες μελιού της Αρκαδικής φύσης, σε αεροστεγή συσκευασία. Σερβίρεται εύκολα σχίζοντας το σακουλάκι, χρησιμοποιήστε το στο σπίτι σας ή στο γραφείο ως υποκατάστατο της ζάχαρης.

Τρίτη, 12 Ιούλιος 2011 13:09
Published in Τα νέα μας
Written by
Read more...

Γυάλινο βαζάκι με 40 γραμμάρια Ελληνικού μελιού ανθέων και κωνοφόρων επιλεγμένο από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες μελιού της Αρκαδικής φύσης. σε χάρτινο κιβώτιο 200 τεμαχίων, ιδανικό για πρωινό ξενοδοχείων ή για διακόσμηση μπομπονιέρας!

Τρίτη, 12 Ιούλιος 2011 12:38
Published in Τα νέα μας
Written by
Read more...